" F l o w e r "

iRyna

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Liya.Nabila.Fienaz.Mira. Bahirah.Lynn.Wan. Ainul.Suhaila ‚ô•





i'm back ! :D }
Isnin, 14 Oktober 2013 | 1:24 PG | 0Comment

Hai awak :B hiksxx . eh peace be upon you ;) 
egt wa lgi idk?

*ajetajet je -_- hisx.

Pada 8/3/2013 saya bebas dari jadi pelajar PMR yeayy! heaven gilaaa . lpsni tk pgg bku 3 mnth mybe . ohhh so nicee :* hiksx. next year thun honeymoon katanya bebdk kt tweet -_- haha lol. celah mna tah honeymoon nya. pdhal naik form4 lah kena pickup smua sbjct , kena belajr snggh-2 . nk spm lah katekan. haha lews. but seriously :) spm menntu msa dpn kita ;> so kna lah bljr snggh-2. abng-2 and kakak-2 yg nk spm thun ni goodluck kay ;> ohh god. aktiviti lps pmr ni sumpah mendap gila habis do. ddk dlm kelas melanguk cam org bdh jaa . laen lah mcm org yg mnt bca novel tu mmg time tu depa pulun hbs-2 bca -.- aku dh lah tk mnt bca novel-2 bagai ni. haihhh. bila dh tktau nk buat ap , mula lah , melepak kt kls org buat muka tk malu x) hahah. itu normal k normal :p lpstu dh bsan sgt , dan saya mngambil peluag yg dh lma ku nati-2 kan sblm ni. tkpayh dtg sklah ddk rmh gyg kaki , like a boss (Y) heehe. online pepuas. so heavennn v______v tpi bila dipikir-2 kan balek hati ni tk tenang selagi result tk keluar . tkut aihh nk ambk result nti . mntak-2 lah dpt result yg terbaik . Aminn ;) ehhh mls aku nk pkr psl result nti stress :( dh lah skrg ni mcm-2 problem yg dtg . hm . menangs je mampu bru rse puas skit. haihh. nk mngadu kt org rsa mcm.......ok nothing ;) abaikann~ erm ok , so esk kita rayaaa :3 haha , SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA awak :B hiksxx. jaga diri wktu raya ni :p *ajet caring* kbye ~~~ xoxo

Ya Allah semoga aku dapat pemeriksa yang baik hati lagi pemurah lagi penyayang lagi bertimbng rsa :') amin.