" F l o w e r "

iRyna

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Liya.Nabila.Fienaz.Mira. Bahirah.Lynn.Wan. Ainul.Suhaila ‚ô•





Raya yeay raya! haha. }
Selasa, 15 Oktober 2013 | 8:09 PG | 0Comment

SELAMAT HARI RAYA AIDIL-ADHA 
Hello and peace be upon you :D
So , how your eid today ? mesti best kan ? same like me ;D tapi beraya dengan member jaa . tk beraya rmh cousin pun :< sbb rya ni tk blek kmpng . haha k. beraya dgn kwn pun dh rsa happy gilaa . tu pun tk puas lepak dengan deaorg . alahaii. setiap kli keluar dgn member tk prnah rsa puas . haihh IDKY . erm . k nk crita pasal tdi :D even rya haji ni tk rya mcm rya betul . tpi arina ttp brsyukur :B first-2 tu pgi rmah dekla , mkn apa smua jamah skit-2 . then tetiba , iman dgn alia najwa dtg kt rmh dekla . dh lma tk jmpa dgn alia tu . rindu pulak :p eheh . haha . lpstu smbng-2 psl result trial , psl soaln pmr ritu . ohhh , tk prnah lari dri soalan exm -.- k . tpi bestt . bnyak gelak . smpai skit perut -.- huh ~ hari ni lah hari prtama dlm sjrh aku , * sjrh sgtt -.- hahha k smbng blek . dlm sjrh aku tu brsmbng dgn iman , snap gbr dgn dia . pdahal dia tu ddk kt blakng rmh aku jaa . tk prnah tego . nmpak tk aku ni sweet org nya -.- haahha lol. nasib baik dia peramah >< haha , layann~ lps smbng-2 apa smua tuu . its time to take picture then save for make memories :3 cehhh , ayt aku poyo gila bakhangg :p hahah . lps snap gbr smua tu . tetibe mak dekla ajk follow pgi beraya kt lumut . aku dgn aina pun pgi lah follow family dekla . bestt sgt . so thnksxo ! dekla make my dy ;> hiksxx. erm mls lah nk bebel pepjng . mcm korang bca sgt je stry aku ni. eh tgk lah gbr kiteorg tdi ><