" F l o w e r "

iRyna

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Liya.Nabila.Fienaz.Mira. Bahirah.Lynn.Wan. Ainul.Suhaila ♥





Freedom :D }
Jumaat, 2 Ogos 2013 | 8:19 PG | 0Comment

Hello and Peace be upon you babe ! :* hiksx. 

Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy ! trial dh habs wehh . gila heaven :B hiksxxx. seriously rasa mcm dah hbs pmr weh . ughh . tk sabr nya nk hbs pmr ni . hari ni exam geo dgn khb jee . alhamdulilah boleh jawab . hiksx. tpi tkutnya nk tgk result nati . haihh . menangis aku cenggini . hahaa . so mntak sgtlah result terbaik wehh . huh ~ aminn :D time balek tdi smua pkat sedih . idk why ? :o hahaha jetjet gila aku ni ckp org muka sedih bagai , pdahl diri sndiri pun sama :p tdi time blek sempt salam member-2 smua pastu kiss , hug and mntak ampun bagai . hiksx . 2 weeks jea tk jmpa kayy . bkn 2 years ><  hahaha k. so now nk on9 pepuas , nak skype with le bestfriends , bila ckp pasal skype tetiba je rasa nak flashback je moment lama-2 dgn awk dulu . arghh fcking really miss him ! ermm , rindu nk skype dgn awk. i hope you miss me :b HAHAHHA . oh lawak apakah ? -.- oh no . itu bkn lawk ok . itu kenyataan k. haihh rindu nk nk skype dgn awk. lahaii .*buat muka jujur ni* hahaha  sokay , smpan jelah rndu kau tu rinaa :') past is past . erm k stop think about the past moment . haihh :/ erm pehal lah aku ni tetiba emo :< ugh . so ignore . now nk crita pasal raya pulak . haha , nmpk tk aku smngt gila nk raya . tk sedar diri lgi ni yg bln 10 ni nk exm pmr . haah . ckgu mie ckp raya 4 hari je lpstu ddk rmh hadap buku --' huh kay :3 insyaallah :B ahhaha . baju raya thun ni tema purple . haha . erm terasa meriah pulak raya thun ni  . err , idk why :/ mybe sbb raya dgn member yg ramai nti , brbndng thun lps . haha . okay serious tk sabar nk raya dgn deaorg . excited siaaaaaaaaaaaaaaa c: ermmm so tujelah nk post . byee all 




selamat bercuti dan selamat hari raya awak ! hiksxx.